18 Haziran 2010 Cuma

SOULFORGED


Almanyanın bağrından çıkıp dünyaya mal olmuş Blind Guardian grubunun efsanevi şarkılarından birisidir Soulforged. Dragonlance in efsanevi karakteri diyarlarda yürümüş en büyük büyü üstadı Raistlin Majere'e ithaf edilmiştir. Benim tanışmam da garip bir şekilde ikisiyle beraber aynı anda oldu.

O sıralar Güz alacakaranlığı ejderhaları ile başlayan Dragonlance maceramda yavaş yavaş Raistlin hayranlığı baş göstermişti. Kara cüppeyi seçtiğinde zaten hayranlığım tavan yapmıştı. Kitaplar birbiri ardına biterken, sıra Soulforge(Ruh Döveni diye çevirmiş ler türkçeye) isimli Raistlin ve Caramon kardeşlerin hayatını anlatan yan seriye gelmişti. O gün de kadıköyden Blind Guardian'ın A Night at the Opera adlı albumünü almıştım. Eve gelip dinlediğimde Soulforged isimli şarkıyı gördüm. Ulan o mudur acaba falan derken sözleri bir okursun... "Kum saati gözler" kısmını görüp orgazm oldum zaten. O gün bu gündür Soulforged şarkısı her türlü playlistimde bulunur.


Not: Sanırsam bir sonraki dövmem bu olacak :) Kenshin'in kılıcı ve Soulforged arasında sıra açısından kararsızım... Belki yine aynı anda iki yaparım :)) kim bilir....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder